Hij kreeg zelfs een aasbehandeling met een contract van $ 80 miljoen.

Het bureau van het Koreaanse voetbalteam, Son Heung-min (Tottenham), “CAA Base”, stopt de activiteiten van sociale netwerkdiensten (SNS) in de zin van het bestrijden van recentelijk stijgende discriminatie en haat online.

De Britse media Skysport meldden op 10 oktober (Koreaans visie) dat “Song Heung-min, Dele Ali en Kyle Walker’s bureau CAA Base zich bij de SNS-boycot voegden.”Het is een dimensie die de discriminatie en haat van de afgelopen jaren tegengaat, zoals racisme, dat onmiskenbaar online wordt uitgevoerd.

Volgens rapporten zullen de spelers van hun team en hun spelers de komende week geen inhoud op de SNS plaatsen.

CAA Bass benadrukte dat hij “tegen elke discriminatie zou vechten. We zullen onze klanten ook aansluiten bij de activiteiten.”
Toronto Blue Jays Ace Ryu Hyun-jin (34) heeft zijn schouders opzij gezet met de New York Mets Ace Jacob Digrom (33).

Sarah Reims van de officiële thuispagina van de Major League-competitie MLB.com informeerde gisteren (hierna “Koronic Time” genoemd) ‘de meeste starter die in 2018 een puntloze run scoorde en Ryu en Digrom de eerste plaats innamen met 16 keer. De derde plaats was Jack Grainkee (Houston), die 15 keer scoorde, en Walker Rur (Dadgers) en John Leicester (Washington), die 14 keer samen eindigden.

Ryu heeft dit jaar nog geen puntloze wedstrijd, maar in de openingswedstrijd met de New York Yankees op 2 februari scoorde hij 2 punten in 513 innings en scoorde hij 7 innings in de Texas Rangers op 8 augustus. Ryu was de eerste in de divisie totdat Digrom op 6 juni een zes-inning onvermogen scoorde tijdens de Philadelphia Phillies Game.

Degrom is een pitcher van de hoogste rang in de Major League, die twee opeenvolgende seizoenen van de National League-science fiction won in 2018 en 2019. Degrom scoorde een gemiddelde score van 2,07, met 495 innings in 77 wedstrijden vanaf 2018.

Ryu kwam terug met een stijging van zijn schouderblessure sinds 2018, toen hij vanaf dat jaar 58 wedstrijden startte en 3441⁄3 innings gooide, met een gemiddelde score van 2,33. Hoewel hij de eer van de winnaar van de Sai Young-prijs niet had gewonnen, eindigde hij als tweede in de National League in 2019 en derde in de American League in 2020. Dit heeft ook 스포츠중계 een aasbehandeling ontvangen, waarbij Toronto een contract van vier jaar en $ 80 miljoen heeft getekend voor het laatste seizoen.

Digrom en Ryu zijn een heel andere stijl, een stijl die de batsman overweldigt door de rechte bol te verheffen, die 99 mijl (159 km) gemiddeld duurt. De beste beperking van de baan is 100 mijl, terwijl de gemiddelde beperking van de schuifregelaar 93 mijl is.

Ryu heeft een vrij materiaal dat zo gevarieerd is dat hij de ‘junggu-meester’ wordt genoemd. Ryu kookt dit jaar een rit met een wisselwerking, snijder en curve in een gemiddelde beperking van 90 mijl. Er is een klein verschil, maar het is bijna hetzelfde, wat een stijl is die de batslieden niet kunnen voorspellen.

Volgens Sportsnet heeft Ryu dit jaar een vrije loop gegeven tijdens een 12-track strikeout, de tweede laagste van de werpers die minstens 12 strikeouts hebben gepakt. De eerste plaats was de Corbin Burns van Milwaukee, die een 20-tal strikeout scoorde en geen vrije worp toestond.

Left-man Ricky Romero, uit Toronto Ace, zei gisteren na het kijken naar Ryu’s pitching: “We houden allemaal van snelle terughoudendheid, maar Ryu’s pitching is prachtig.Jonge vrienden moeten deze werper zien en leren, en ze blijven zijn John aanvallen en de balans van de andere batslieden vernietigen.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다