Maailma, jossa seisoin yksin

Ah-nuori, tyttö, jolla on voimakkaampi elinvoima kuin kenellekään muulle ja asuu yksin maailmassa. A-nuori, vanhempi lasten osastolta ja tarvitsee kipeästi rahaa huoltajuuden päättyessä olevasta lapsesta, tulee hoitajaksi, kun ystävä esittelee hänet.

Young-chae puuttuu hieman, mutta yrittää jotenkin kasvattaa lapsen itse. Se tuntuu kuitenkin raskaalta ja palkkaa lastenhoitaja Ayoungin. Aluksi hän pahoittelee Ah-nuorta, koska hän on nuori, mutta kun hän näkee Ah-youngin huolehtivan lapsesta enemmän kuin itseään, Young-chae avaa hitaasti sydämensä.

Eräänä päivänä, kun he elivät onnellisina, Ai Hyukin onnettomuus rikkoi heidän suhteensa. Tämän seurauksena Ah-Young lopetti työnsä lastenhoitajana, ja professori suositteli A-Youngia, joka oli lasten osaston valmistuvassa luokassa, menemään päiväkodiin.

Ah-nuori, joka ei halua mennä kotiin päiväkodista, jossa hän kävi harjoittelemassa, rikkoo sydämensä ja ajattelee Hyuk-lasta. Harjoittelussa käynyt lastentarhanopettaja käskee häntä olemaan antamatta hänelle liikaa rakkautta. Myöhemmin se vaikeutuu …

Koska Young-chae ei pysty nostamaan Hyukia yksin, hän lähettää poikansa Hyuk-i: n laittoman adoptoinnin kautta. Olen niin murtunut, että menetin poikani, 웹하드사이트 ja minulla on auto-onnettomuus ajon aikana yöllä ilman auton valoja.

Kuultuaan tämän uutisen A-young menee sairaalaan ja kysyy Hyuk-i: n hyvinvoinnista. Nähdessään Yeong-chae, joka ei osaa vastata, hän tuntee syvän petoksen tunteen. Young-chae käskee häntä valitsemaan elämän luonnostaan ja kiinnittämään huomiota elämäänsä valitsemalla, ettemme lähde vaan pyyhkäise ja hitto.

Tietäen yksin kasvamisen tuskan enemmän kuin kukaan muu, Ah-young palaa etsimään laitonta adoptoitua Hyukia. Kun avasin silmäni leveästi ja halasin Hyukia ja sanoin, että vietin hänet laittomaan adoptiopäättäjään, korvikeäiti sanoi Ah-youngille: “Luulen voivani kasvattaa sen yksin, ja lapsi on onneton.” Kävelen ulos rohkeasti.

Kun hän halaa Young-chaeä, joka toi Hyuk-i: n, hän itkee sanoen, ettei voi nostaa häntä. A-nuori, joka katseli tapahtumaa, otti rohkeutta ja pyysi Young-chaea auttamaan häntä ja kasvattamaan heidät yhdessä. Elokuva päättyy, kun Young-chae ja Ah-young-hyuk kävelevät tungosta.

Aluksi yritin olla katsomatta sitä, koska ajattelin, että se oli eräänlainen surullinen. Mutta minua kiinnosti se. Sain nähdä sen näiden kolmen näyttelijän, Kim Hyang-gin, Ryu Hyun-kyungin ja Yeom Hye-ranin takia, jotka tunnetaan hyvästä näyttelijöistään. Lisäksi, jos olisin näytelmässä Ah Young, ihmettelen, olisinko voinut selviytyä tästä kovasta maailmasta niin rohkeasti ja ylimielisesti tässä iässä.

Se on elokuva siitä, miten orpo ja yksinhuoltajaäiti muuttuvat perheeksi. Katsottuani tämän elokuvan ajattelin, että minulla ei pitäisi olla ennakkoluuloja orpoja tai yksinhuoltajaäitejä kohtaan. Kuten Yeom Hae-juoksi Hae-run Yeomin roolissa, en myöskään ole iso apu, mutta haluan vain olla aikuinen, joka voi auttaa toisiaan ja antaa jopa vähän apua.

Toivon, että siitä tulee vähän voimaa niille, jotka elävät vaikeassa ja vaikeassa elämässä maailman ennakkoluulojen vuoksi, koska he ovat yksinhuoltajaäitejä, koska he ovat nuoria ja orpoja. Se ei ole tekemäni elokuva, mutta toivon, että tällainen lämpö innostaa ja auttaa heitä.

Toivon, että perheenjäsenet eivät välttämättä ole äitejä, isiä, veljiä ja sisaria, mutta myös erityyppisiä perheitä, kuten isoäidit, tädit, tädit, setät jne. Naapureina.

Elokuva, joka lämmitti sydämeni pitkän ajan kuluttua. Lapsi. Toivon, että maailmassa, jossa ei ole ennakkoluuloja, jopa tosielämässä, nämä kaksi ihmistä voivat elää todella hyvin perheenä.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다